Επικαιρότητα

Εκδήλωση ΟΣΕΤΕΕ- ΕΚ Ναυπακτίας Δωρίδας για ΥΑΕ την Τετάρτη 1 Μαρτίου

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπάκτου & Δωρίδας, διοργανώνουν εκδήλωση για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στις 18.00 μ.μ. στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου, Αποκαύκου Ιωάννη 16, Ναύπακτος.Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στις 7.00 μ.μ. θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση το Ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ 3, “Εντός Κάδρου” για τα εργατικά δυστυχήματα, με εκτενή συνέντευξη του Προέδρου της ΟΣΕΤΕΕ και Γραμματέα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία της ΓΣΕΕ συν. Ανδρέα Στοϊμενίδη.

Θα προηγηθεί επίσκεψη στο Αίγιο την Τετάρτη 1 Μαρτίου στις 09.00 π.μ., όπου ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου συν. Παναγιώτη Γεωργόπουλο και μέλη της Διοίκησης του Ε. Κ.

Θα ακολουθήσει στις 10.05 π.μ. συνέντευξη στη δημοσιογράφο της ΕΡΑ Πύργου, Δήμητρα Αναργύρου στην εκπομπή “ΕΡΤικά-Εριστικά” στους 102,5fm.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ μαζί με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, θα επισκεφθούν το Ράδιο Αίγιο όπου στις 10.30 π.μ. θα δώσουν συνέντευξη στη δημοσιογράφο Πέπη Σπηλιωτοπούλου.

Στις 11.45 ύστερα από πρόσκληση του Σωματείου  “ΑΥΡΑ” 3Ε ΑΙΓΙΟΥ θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της AVRA – Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου, στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη με τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Πρεβέζης συν. Χρήστο Δημόπουλο και μέλη της Διοίκησης του Ε.Κ. στο κατασκευαστικό έργο Άκτιο- Λευκάδα, ώστε να συνεργαστούν με την ανάδοχο εταιρεία στα θέματα ΥΑΕ και για το σύνολο των εργασιακών θεμάτων.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Προέδρου της ΟΣΕΤΕΕ στην Εφημερίδα των Συντακτών, μετά την εκλογή του στην Προεδρία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, εδώ.

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.)
Αθήνα Τηλ: 210 8838203 e-mail: info@osetee.gr web site: https://www.osetee.gr

Δείτε επίσης

Αναδιάρθρωση του Μηχανισμού Παροχής Εξειδικευμένης Πληροφόρησης, Ψηφιακών Υπηρεσιών, Απόθεσης μελετών και Συμβουλευτικής Υποστήριξης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Στα πλαίσια της διάχυσης των αποτελεσμάτων του Έργου «Αναδιάρθρωση του Μηχανισμού Παροχής Εξειδικευμένης Πληροφόρησης, Ψηφιακών …