Επικαιρότητα

Ποιότητα των Υδάτων Κολύμβησης στην Κρήτη

Tο Τμήμα Παρακολούθησης και Προστασίας Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων Α.Δ. Κρήτης, έχει υλοποιήσει μια εφαρμογή σε κινητό τηλέφωνο, σχετική με την ενημέρωση των πολιτών για την Ποιότητα των Υδάτων Κολύμβησης στην Κρήτη.

Την εφαρμογή μπορείτε ελεύθερα να την εγκαταστήσετε, σαρώνοντας (scan) από το κινητό σας τηλέφωνο μία από τις ακόλουθες εικόνες:

Σκοπός μας είναι η προστασία των κολυμβητών από την παρουσία παθογόνων μικροοργανισμών καθώς και η  σωστή ενημέρωσή τους. Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Διαδραστικών Εκπαιδευτικών Παιχνιδιών και Περιβαλλόντων του ΕΛΜΕΠΑ Κρήτης και με τη βοήθεια της Διεύθυνσης Πληροφορικής της Α.Δ. Κρήτης, αναπτύξαμε τη συγκεκριμένη εφαρμογή ώστε κάθε ενδιαφερόμενη/ος  μπορεί να πληροφορηθεί για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης σε 177 ακτές, διάσπαρτες σε σχεδόν όλη την ακτογραμμή της Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο pdf .

AFISA A4

AFISA A3

Δείτε επίσης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη εκδήλωση “Υποδοχής και Δικτύωσης Νέων Γεωτεχνικών -ΓεωDay 2023” από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη εκδήλωση “Υποδοχής και Δικτύωσης Νέων Γεωτεχνικών  -ΓεωDay 2023” …