Επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Αξιότιμα Μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), στην 9η/2024  

συνεδρίασή του, αποφάσισε την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας της Συμβουλευτικής, η  οποία αποτέλεσε κομμάτι των παραδοτέων του προγράμματος ΕΣΠΑ που υλοποίησε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. το  έτος 2023, με κωδικό συστήματος ΟΠΣ 5049507, και είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη του,  ανεξάρτητα από το αντικέιμενο της επαγγελματικής τους απασχόλησης. 

Σε υλοποίηση των παραπάνω, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σε συνεργασία με εξειδικευμένο Σύμβουλο στον  τομέα της συμβουλευτικής, ξεκίνησε από τις 17 Ιούνιου του έτους 2024 την παροχή  συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ζητήματα που αφορούν στην επαγγελματική απασχόλησή τους σε  όσους γεωτεχνικούς το επιθυμούν (έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία 7 κύκλοι και βρίσκεται στο  στάδιο της υλοποίησης από 01/10/2024 ο 8ος κύκλος), με τα παρακάτω αντικείμενα: 

  1. ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, 
  2. ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΕ  ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, 
  3. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ  ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ. 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ  Εφαρμογή
Ατομικές συμβουλευτικές συνεντεύξεις  μέσω διαδικτύου (online) διάρκειας 20  λεπτών για κάθε ενδιαφερόμενο  συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.  Μέσω διαδικτύου. 

Η θεματολογία της συμβουλευτικής  συνέντευξης ανά κατηγορία ανέργων  θα είναι γνωστή και ίδια σε όλα τα μέλη  εκ των προτέρων

Δημιουργία εργαλείων συμβουλευτικής  στην πλατφόρμα του ΓΕΩΤΕΕ με  σχετικές πληροφορίες ανά κατηγορία  ανέργων Πλατφόρμα συμβουλευτικής ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ (Διάρκειας 20 λεπτών)* 

  1. Ίδρυση-νομική μορφή, φορολογία, έδρα εγκατάστασης 
  2. Τρόποι χρηματοδότησης 
  3. Εύρευση πελατολογίου,συνεργασίες 
  4. Κατάρτιση Πρότυπου βιογραφικού και οδηγίες συμπλήρωσης του 
  5. Διαδικασίες αποστολής βιογραφικού σε εταιρείες 
  6. Διαδικασίες προώθησης βιογραφικού μέσω των Ι.Γ.Σ.Ε. (Ιδιωτικών Γραφείων  Συμβούλων Εργασίας) 

*. (Η θεματολογία προσαρμόζεται σε κάθε ενδιαφερόμενο με την μορφή αμφίδρομης  συζήτησης). 

Οι συνεντεύξεις αφενός λόγω της νομοθεσίας των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των  φυσικών προσώπων και αφετέρου λόγω της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών θα είναι  ατομικές

Η διαδικασία της Συμβουλευτικής θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης και με την χρήση  σχετικής ελεύθερης πλατφόρμας (ZOOM) για την οποία θα λάβετε λεπτομέρειες τεχνική χρήσης  εγκαίρως. 

Kαλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους  στον επόμενο κύκλο της Συμβουλευτικής, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη Αίτηση  Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, και επισυνάπτοντας Βιογραφικό Σημείωμα τους στην ακόλουθη  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: simvouleutiki@geotee.gr 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (Οι ενδιαφερόμενοι που θα διαθέτουν Βεβαίωση  Συνδρομής Νόμιμων Προϋποθέσεων σε ισχύ, θα έχουν προβάδισμα). 

Με βάση τις συμμετοχές θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση που θα ενημερώνει τους  ενδιαφερόμενους για τις παραπέρα λεπτομέρειες υλοποίησης. 

Η Συμβουλευτική παρέχεται δωρεάν στα μέλη  του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 

ΑΙΤΗΣΗ

Δείτε επίσης

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Μιχάλη Στογιάννου

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Μιχάλη Στογιάννου, γεωπόνου. Ο Μιχάλης Στογιάννος ήταν απόφοιτος …