Επικαιρότητα

Προσλήψεις 20 Γεωπόνων στον ΕΛ.Γ.Α. Ηρακλείου – Έως 18 Αυγούστου οι αιτήσεις

Ο ΕΛ.Γ.Α. προχωρά άμεσα στην πρόσληψη 60 υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.

Για το Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Ηρακλείου προβλέπονται 20 θέσεις, ενώ από 20 θέσεις προβλέπονται επίσης για τα Υποκαταστήματα Λαμίας και Λάρισας.
Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι έως οκτώ (8) μήνες και οι προσλήψεις πραγματοποιούνται με τη διαδικασία του άρθρου 36 του Ν. 4765/2021.

Σκοπός των προσλήψεων είναι η άμεση διενέργεια εκτιμήσεων ζημιών που προκλήθηκαν σε αγροτικές καλλιέργειες από πλημμύρες, παγετούς, χαλαζοπτώσεις, έντονες βροχοπτώσεις και εκτεταμένες πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Κατανομή θέσεων

  • Υποκατάστημα Λαμίας: 20 θέσεις
  • Υποκατάστημα Λάρισας: 20 θέσεις
  • Υποκατάστημα Ηρακλείου: 20 θέσεις
  • Σύνολο: 60 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ΠΕ Γεωπόνων) στη διεύθυνση:

m.mataragka@elga.gr

Προθεσμία υποβολής:
Τρίτη 18 Αυγούστου 2026 και ώρα 23:59.

Η πρόσληψη εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 104/11-08-2026 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α. (ΑΔΑ: 9ΧΙ446ΨΧΞ5-ΝΑΙ).

Για περισσότερες πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανατρέξουν στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΛ.Γ.Α.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ – άρθρο 36 (60 άτομα)
  2. ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ)
  3. ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Α1) Απόδειξης γνώσης Η/Υ

 

Skip to PDF content

#ΕΛΓΑ #Προσλήψεις #Γεωπόνοι #Ηράκλειο #Κρήτη #ΘέσειςΕργασίας #Γεωτεχνικοί

Δείτε επίσης

Υπάρχει ελπίδα για το αστικό περιβάλλον στα Χανιά;

Από καιρό σχεδιάζεται η κατασκευή νέου περιφερειακού πάρκινγκ έκστασης 10 στρ στις Μουρνιές. Το παράρτημα …