Επικαιρότητα

Δημιουργία Καταλόγου Δασολόγων για τους Δασικούς Χάρτες

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας παράρτημα Κρήτης λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και των μελών του, σε σχέση με το ζήτημα της επικείμενης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών απεφάσισε να προβεί στην δημιουργία καταλόγου με τα στοιχεία ιδιωτών Δασολόγων, μελών του επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη, οι οποίοι θα μπορέσουν να συνεισφέρουν με το υψηλό επιστημονικό τους υπόβαθρο και την εμπειρία τους στην επίλυση των ζητημάτων που τυχόν θα συναντήσουν οι πολίτες.

Ο κατάλογος θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό ιστότοπο του παραρτήματος άμεσα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο email του παραρτήματος geoteepk@gmail.com, με την επισήμανση ότι συναινούν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους μέσω της ιστοσελίδας του παραρτήματος. Περισσότερες Πληροφορίες παρέχονται από την κα Παπαδακάκη στο τηλέφωνο του ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης 2810 223303 , ή στο κινητό της 6945 994971.

Δείτε επίσης

Αναδιάρθρωση του Μηχανισμού Παροχής Εξειδικευμένης Πληροφόρησης, Ψηφιακών Υπηρεσιών, Απόθεσης μελετών και Συμβουλευτικής Υποστήριξης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Στα πλαίσια της διάχυσης των αποτελεσμάτων του Έργου «Αναδιάρθρωση του Μηχανισμού Παροχής Εξειδικευμένης Πληροφόρησης, Ψηφιακών …