Επικαιρότητα

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης – Κινητικότητα δημοσίων υπαλλήλων: 50 θέσεις στην Α.Δ. Κρήτης

Στο πλαίσιο του τρέχοντος κύκλου του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2020 (ΑΔΑ Ψ2Γ746ΜΤΛ6-9ΨΓ), αναρτήθηκαν οι κενές οργανικές θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μετάταξη, έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

Η είσοδος των ενδιαφερομένων υπαλλήλων στην εφαρμογή του μητρώου είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο https://hr.apografi.gov.gr.

Οι θέσεις προς πλήρωση στο Φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ανέρχονται συνολικά σε 50, εκ των οποίων οι 31 στην έδρα της Αποκεντρωμένης στο Ηράκλειο, 6 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και 7 στο Λασίθι.

Αναλυτικότερα οι θέσεις στην Α.Δ.Κ., ανά κλάδο και κατηγορία:

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 10 θέσεις
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 1
ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ 6
ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΓΕΩΠΟΝΩΝ 3
ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ/ΓΕΩΛΟΓΟΣ 1
ΠΕ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 1
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ) 1
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 3
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 2
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ 2
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ 10
ΔΕ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ 4
ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΟΔΗΓΩΝ) 2
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 1
ΥΕ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ 1

Πληροφορίες, για την κατανομή των παραπάνω θέσεων στις επιμέρους οργανικές μονάδες του φορέα στην Κρήτη, έχουν αναρτηθεί σε σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπο (http://www.apdkritis.gov.gr/) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Δείτε επίσης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη εκδήλωση “Υποδοχής και Δικτύωσης Νέων Γεωτεχνικών -ΓεωDay 2023” από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη εκδήλωση “Υποδοχής και Δικτύωσης Νέων Γεωτεχνικών  -ΓεωDay 2023” …