Επικαιρότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΟΣΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ

Η παράταξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – «ΑΡΟΣΗ», ευχαριστεί θερμά τους γεωτεχνικούς της Κρήτης (γεωπόνους, δασολόγους, κτηνιάτρους, γεωλόγους και ιχθυολόγους), που συμμετείχαν στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 11/12/2022 και την ανάδειξαν πρώτη δύναμη στο Παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με ποσοστό 50,2% και 6 έδρες στην 11μελή Διοικούσα Επιτροπή του!

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις συναδέλφισες και τους συναδέλφους που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές και συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Οι γεωτεχνικοί της Κρήτης με την ψήφο τους έστειλαν το μήνυμα της ενεργού συμμετοχής (οι ψηφίσαντες αυξήθηκαν κατά 65% σε σχέση με το 2018), επικρότησαν τη δουλειά και τις προτάσεις της «ΑΡΟΣΗΣ» και της εμπιστεύθηκαν την αλλαγή της πορείας του Παραρτήματος.

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 540
Γεωτεχνική Αγωνιστική Πρωτοβουλία – «ΑΡΟΣΗ» 264
Γεωτεχνική Ενότητα 195
ΔΑΚΕ 43
Πανεπιστημονική 24
Άκυρα – Λευκά 14

Στη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κρήτης εκλέγονται από την «ΑΡΟΣΗ»:

1. Δασκαλάκη Άννα (γεωπόνος)
  2. Βλαχάκης Μαρίνος (γεωπόνος)
  3. Αρβανίτης Παντελής (δασολόγος)
  4. Τωμαζινάκης Γιάννης (κτηνίατρος)
  5. Καλογεράκη Κωνσταντίνα (γεωλόγος)
  6. Καπουρνιώτου Σοφία (ιχθυολόγος)

Αναπληρωματικά μέλη:

1. Μπαγκής Νίκος (γεωπόνος)
  2. Γκολφινοπούλου Νικολέτα (γεωπόνος)
  3. Σαμαριτάκης Βασίλης (δασολόγος)
  4. Βλατάκης Αλέξης (κτηνίατρος)
  5. Βότσογλου Νίκος (γεωλόγος)
  6. Λαμπράκης Μανώλης (ιχθυολόγος)

Δείτε επίσης

Αναδιάρθρωση του Μηχανισμού Παροχής Εξειδικευμένης Πληροφόρησης, Ψηφιακών Υπηρεσιών, Απόθεσης μελετών και Συμβουλευτικής Υποστήριξης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Στα πλαίσια της διάχυσης των αποτελεσμάτων του Έργου «Αναδιάρθρωση του Μηχανισμού Παροχής Εξειδικευμένης Πληροφόρησης, Ψηφιακών …