Αξιότιμη/ε κυρία/κύριε,
εκ μέρους του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και του καθηγητή και Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης κ. Θρασύβουλου Μανιού, σας προσκαλούμε στην ενημερωτική ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ που διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE, με τίτλο «Τροφή από Τρόφιμα: Μια Καινοτόμος Διεργασία για τη Μετατροπή των Υπολειμμάτων Τροφίμων Ξενοδοχειακών Μονάδων σε Συστατικό Ζωοτροφών», και ακρωνύμιο “LIFE-F4F”.
Στόχος του έργου LIFE-F4F είναι η αξιοποίηση των υπολειμμάτων τροφών που προκύπτουν από χώρους φιλοξενίας και εστίασης, με σκοπό την παραγωγή ειδικών πρόσθετών ζωοτροφών.
Στην ημερίδα με τίτλο «Αξιοποίηση υπολειμμάτων τροφών χώρων μαζικής εστίασης & φιλοξενίας», θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και στη συνέχεια θα γίνει μια ανοιχτή συζήτηση που σχετίζεται, τόσο με την αξιοποίηση των οργανικών αυτών υπολειμμάτων, όσο και με τις νέες ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν, με βάση το νέο νομικό πλαίσιο για την ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων.
Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση και την ατζέντα της ημερίδας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ |
Topic: Ημερίδας: “Αξιοποίηση υπολειμμάτων τροφών χώρων μαζικής εστίασης & φιλοξενίας” Time: Nov 24, 2021 10:00 Athens Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/94170622154? Meeting ID: 941 7062 2154 Passcode: 253127 |
Σας περιμένουμε όλους για να συζητήσουμε για το θέμα της αξιοποίησης των υπολειμμάτων τροφών χώρων μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή
Πρόσκληση και Ατζέντα της ημερίδας