Επικαιρότητα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Την αμέριστη συμπαράσταση στους Τούρκους γείτονες που πλήττονται από τους φονικούς σεισμούς και θρηνούν χιλιάδες νεκρούς εκφράζει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και καλεί τα μέλη του να ενισχύσουν το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στις Μονές και τις Ενορίες του νησιού συλλέγονται αυτήν την εβδομάδα κουβέρτες, παπλώματα, sleeping page, είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διάρκειας, φαρμακευτικό υλικό και εμφιαλωμένο νερό προκειμένου να αποσταλούν στους ανθρώπους που στερούνται πλέον τα απαραίτητα.

Οι επιχειρηματίες, που επιθυμούν να βοηθήσουν τους δεκάδες χιλιάδες άστεγους των σεισμόπληκτων περιοχών, μπορούν ν΄ απευθυνθούν στη Μονή ή την Ενορία της επιλογής τους προσφέροντας από τα παραπάνω είδη, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στους εμπερίσταστους γείτονες.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου εδώ

Δείτε επίσης

Εκδηλώσεις: Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών, σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της Οικονομίας

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει 2 εκδηλώσεις την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 10:00 και …