Επικαιρότητα

Εσπερίδα ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης τοπικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών της περιοχής των Αστερουσίων σε θέματα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ως Aπόθεμα Βιόσφαιρας της UNESCO.

Η εσπερίδα στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν στην Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Αστερουσίων, ως απόθεμα Βιόσφαιρας της UNESCO.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Αστερουσίων προσκαλεί τους τοπικούς φορείς, τις επιχειρήσεις, τον τοπικό πληθυσμό καθώς και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στην εσπερίδα ενημέρωσης που διοργανώνει την Παρασκευή 24/2/2023 και ώρα 17:30-19:30, στην Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Χάρακα.

Στόχος της εσπερίδας είναι η ενημέρωση των ομάδων – στόχων αναφορικά με το Απόθεμα Βιόσφαιρας της UNESCO στην περιοχή των Αστερουσίων και ιδιαίτερα σε θέματα 1) Προστασίας Περιβάλλοντος, βιοποικιλότητας, τοπικής χλωρίδας και πανίδας, 2) Στοιχείων πολιτιστικής κληρονομιάς, 3) εναλλακτικές μορφές τουρισμού και 4) Αναπτυξιακές πολιτικές και χρηματοδοτικά εργαλεία.

Δείτε επίσης

Εκδηλώσεις: Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών, σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της Οικονομίας

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει 2 εκδηλώσεις την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 10:00 και …