Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη εκδήλωση “Υποδοχής και Δικτύωσης Νέων Γεωτεχνικών -ΓεωDay 2023” από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη εκδήλωση “Υποδοχής και Δικτύωσης Νέων Γεωτεχνικών  -ΓεωDay 2023” από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα  Κρήτης.

Ήταν μια συνάντηση παλιών και νέων μελών του ΓΕΩΤΕΕ, γεωπόνων, κτηνιάτρων, δασολόγων, γεωλόγων  και ιχθυολόγων.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν «Επαγγέλματα πέρα από τα συνηθισμένα»  από το, Λιονουδάκη Κώστα, γεωπόνο, Τα μυστικά του Κήπου, Καραγιάννη Χρήστο, κτηνίατρο συμπεριοφοριολόγο, Ζάχου Αννίτα, γεωπόνο ΤΕ, ιδρύτρια της  Mykonos Olive Oil Tasting αλλά και δυνατότητες συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα  και θέματα καριέρας  από την Δρ Συμεωνίδου Μαρία, γεωπόνο – Επιμελητήριο  Ηρακλείου και  τον κ.  Πετρίδη Κωνσταντίνο, Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Τα μέλη του ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Κρήτης που συμμετείχαν στην εκδήλωση αντάλλαξαν απόψεις, συζήτησαν και τέθηκαν προβληματισμοί καθώς και θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα.

Σας ευχαριστούμε όλους  και όλες  για τη συμμετοχή σας!

Ευχαριστούμε τον Μενέλαο Γαρδικιώτη, πρόεδρο του ΔΣ ΓΕΩΤΕΕ για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την υποστήριξη της στην εκδήλωση και την κ Χουδετσανάκη  Ειρήνη, Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα για τη συμμετοχή της.

Ευχαριστούμε τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Κέντρο Ηρακλείου για την παραχώρηση της  άρτια  εξοπλισμένης αίθουσας   όπου πραγματοποιήθηκε η υβριδική συνάντηση αλλά και του φιλόξενου χώρου  στον οποίο συνεχίστηκε.

Ευχαριστούμε για τις ευγενικές χορηγίες τους:

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης μαζί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής: 

  • Βασίλη Σαμαριτάκη, δασολόγο,
  • Δρ Μαρία Συμεωνίδου, γεωπόνο,
  • Μάνο Τραντά, επίκουρο καθηγητή ΕΛΜΕΠΑ
  • Αναστασία Μαράτου , γεωλόγο,
  • Εβελίνα Δερμιτζάκη, γεωπόνο
  • Λεωνίδου Φωτεινή, γεωπόνο

καθώς και τους συναδέλφους της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΓEΩΤ.Ε.Ε.

Η  πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕ ΓΕΩΤΕΕ ΠΚ

 

Δείτε επίσης

Εκδρομή στο Σπήλαιο Μελιδονίου και στην Ελεύθερνα

Mέλη και φίλοι του Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ συμμετείχαν στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή …